Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Sjælland – Teceremoni på Tokai Centret den 17. maj

17 maj : 15:00 - 17:00

FULDT BOOKET – Skriv til Jørgen på coach@coaching-inc.com, hvis du ønsker at komme på en venteliste.

Der har været udtrykt stor interesse blandt vores medlemmer for at opleve en japansk teceremoni. Vi har derfor allieret os med den tegruppe, som holder til i Tokai Centrets tehus. De kyndige tedamer vil i løbet af eftermiddagen demonstrere for os, hvordan de praktiserer deres kunst, og deltagerne vil naturligvis få mulighed for at smage den velbryggede te. Under ceremonien kommer vi også til at høre om tehusets keramik og kaligrafi, og vi får et historisk tilbageblik på teceremoniens begyndelse og udvikling frem til i dag.

Den japanske teceremoni er en kulturel aktivitet i Japan, som involverer en ceremoniel forberedelse og præsentation af matcha-teen, den grønne pulverte. Teceremonien er en rituel måde at drikke den grønne matcha-te på og mange uden for Japans grænser har da også hørt om denne japanske kulturtradition. Det er en kunstform, der inddrager mange forskellige elementer af den japanske kultur, herunder zenbuddhisme, Ikebana, keramik, og kaligrafi. På japansk bruges gerne betegnelsen ’Chanoyu’ for den japanske teceremoni, der egentlig blot betyder varmt vand.

Teceremonien afholdes to gange i løbet af eftermiddagen med 10 deltagere i hver gruppe. Prisen for deltagelse er 70 kr. pr. person, som går til dækning af tegruppens udgifter.

Gruppe 1: kl. 15.00 til 15.45 (10 deltagere)

Gruppe 2: kl. 16.00 til 16.45 (10 deltagere)

Fredag den 17. maj kl. 15.00 til 17.00. Tilmelding nødvendig til coach@coaching-inc.com, med angivelse af hvilket tidspunkt du ønsker at deltage på, samt om du ønsker at blive skrevet på en venteliste, såfremt holdene bliver overtegnet.

Del siden på:

Detaljer

Dato:
17 maj
Tidspunkt:
15:00 - 17:00
Begivenhed Kategorier:
, , , ,

Arrangør

Arrangement for medlemmer

Sted

Tokai University Center
Vedbæk Strandvej 476
Vedbæk, 2950
+ Google Maps
Hjemmeside:
http://www.u-tokai.dk/
Scroll to top
Skip to content