Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Sjælland – Havebesøg & Ikebana den 27. august 2023

27 august : 13:00 - 16:00

Havebesøg ved Farum Kulturhus og Ikebana foredrag og demonstration

Søndag den 27. august kl. 13.00 – ca. 16.00

Denne dag kombinerer vi et besøg i den japanske have ved Farum Kulturhus med et spændende foredrag og demonstration af Ikebana – kunsten at arrangere blomster.

Haven er en tørhave, som er anlagt i et atrium ved cafeen og biblioteket i Farum Kulturhus. Den blev indviet i 2016 i forbindelse med festivalen ”Japan i Furesø”. Den er anlagt i samarbejde mellem Naoaki Donuma, samt Jeanett Correll og Bo Larsen.

I det daglige bliver haven tilset og passet af 2-3 frivillige Farum borgere. Den er efterhånden vokset godt til. Trædebregner og ahorn trives – azaleaerne og kameliaen har givet panderynker i de tørre somre – men alt i alt skaber haven ro og glæde for brugerne og de frivillige.

Når vi har nydt og oplevet haven går vi indenfor, hvor Aliza Stern vil demonstrere og fortælle om Ikebana. Hun vil bl.a. forbinde blomsternes placering med placering af sten, træer og buske i haven.

Ikebana er kunsten at arrangere blomster. Faktisk betegner udtrykket ’Ikebana’ det at få blomster til at leve. Af samme grund tilstræber man i et Ikebana arrangement at sætte blomsterne sådan at de fremtræder smukt, enkelt og naturligt.

Søndag den 27. august kl. 13.00 til ca. 16.00. Tilmelding nødvendig til coach@coaching-inc.com.

Vel mødt!

Del siden på:

Detaljer

Dato:
27 august
Tidspunkt:
13:00 - 16:00
Begivenhed Kategorier:
, , , ,

Arrangør

For medlemmer af Foreningen Japanske Haver og partner foreninger

Sted

Farum Kulturhus
Stavnsholtvej 3
Farum, 3520 Danmark
+ Google Maps
Scroll to top
Skip to content