Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Sjælland – Havebesøg den 16. juni

16 juni : 10:30 - 15:00

Søndag den 16. juni besøger vi først Mette Hallas-Møllers japansk-inspirerede have i Holte. Det er en mindre have med en smuk beliggenhed ned til Furesøen.

Mette har udnyttet en del af det oprindelige haveanlæg med kampesten tilbage fra omkring 1923, og et par af de gamle træer og buske er flot beskåret, så de passer til den nuværende have. Haven har også bevaret mange af de gamle rhododendronplanter, som ligeledes stammer tilbage fra tiden omkring anlæggelsen af det oprindelige haveanlæg. Dertil er der gennem årene kommet en del ny og spændende beplantning, som Mette møjsommeligt har taget sig af i løbet af de sidste 20-30 år, såvel små som store planter.

Denne dag lægger vi også vejen forbi Bambus Danmark i Humlebæk, som ejes af Jeanett Correll. Jeanett har været aktiv i foreningen i mange år og har derfor i sin butik også ladet det japanske præg være en del af butikkens ude- og indeområder. Der vil være mulighed for en rundvisning og en snak om bambus, som jo er et materiale, der finder udbredt anvendelse i vores japanske haver.

Søndag den 16. juni kl. 10.30 til ca. 15.00. Tilmelding nødvendig til Anni – thomasen@nypost.dk

Foto: Mette Hallas-Møllers have ved Furesøen i Holte

Foto: Jeanett Corrells butik i Humlebæk

 

Del siden på:

Detaljer

Dato:
16 juni
Tidspunkt:
10:30 - 15:00
Begivenhed Kategorier:
, , , ,

Arrangør

Arrangement for medlemmer
Scroll to top
Skip to content