Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Sjælland – Foreningstur til kirsebæralléen på Bispebjerg Kirkegård den 14. april

14 april : 11:00 - 13:00

Vidste du, at der på Bispebjerg kirkegård i den københavnske bydel Nordvest, ligger en smuk passage, som kaldes for kirsebæralléen? Et sandt skue af lyserøde træer i fuldt flor danner en farverig passage, som hvert år tiltrækker tusindvis af mennesker, der alle kommer for at opleve de lyserøde blomster på de japanske kirsebærtræer springe ud.

Foreningen inviterer denne dag sine medlemmer på en fælles slentretur under de lyserøde trækroner, så har du altid tænkt på at lægge vejen forbi kirkegården, men aldrig fået det gjort, så har du nu muligheden for sammen med andre af foreningens medlemmer at nyde kirsetræernes blomstring, og få en hyggelig snak under trækronerne.

De japanske kirsebærtræer, eller ’Sakura’ på japansk, blomstrer normalt kun i en kortere periode på ca. 3-4 uger fra april til maj, så derfor søger mange mennesker hvert år mod kirkegården, når det endelig sker. Hvornår kirsebæralléen står i fuldt flor, tør vi ikke sætte en præcis dato på, men vi satser på, at træernes blomster viser sig fra deres bedste side denne søndag, hvor foreningen lægger vejen forbi.

Det er nemmest at komme til alléen fra Støvnæs Allé 17, 2400 København NV, hvor vi samles lige inden for porten. Andre indgange til kirkegården kan dog også benyttes, hvis det er nemmere i forhold til parkering.

Søndag den 14. april kl. 11.00 til ca. 13.00. Tilmelding nødvendig til coach@coaching-inc.com

Del siden på:

Detaljer

Dato:
14 april
Tidspunkt:
11:00 - 13:00
Begivenhed Kategorier:
, , , ,

Arrangør

Arrangement for medlemmer

Sted

Bispebjerg Kirkegård (København NV)
STØVNÆS ALLÉ 17
København NV, 2400 Danmark
+ Google Maps
Scroll to top
Skip to content