Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Sjælland – Foredrag med Niels Teglbjærg Clausen – Ti afkroge i Japan

3 oktober : 19:00 - 21:00

Foredrag med Niels Teglbjærg Clausen – Ti afkroge i Japan

Foreningen Japanske Haver, Dansk-Japansk Selskab, samt Tokai Alumneforening i samarbejde, inviterer til et spændende foredrag med japanologen og journalisten Niels Teglbjærg Clausen, som vil fortælle os om ti afkroge i Japan, som han selv har udforsket, og som kun sjældent besøges af udenlandske turister.

Vi bliver taget igennem en levende rejsebeskrivelse, når Niels dykker ned i stedernes bagvedliggende historie og kultur. Så drømmer du om at se nye sider af Japan, eller er du bare nysgerrig på kejserrigets utrolige historie og fascinerende kultur, så er der gode muligheder for at blive inspireret.
Niels har beskæftiget sig med Japan i over 50 år. Han besøgte landet første gang som ganske ung i 1971, og det er blevet til utallige ture til Japan siden da. Nu kan du også få del i Niels’ omfattende viden og indsigt i “solens rige”.

Foredraget afholdes torsdag den 3. oktober 2024 kl. 19.00 på Tokai Centeret i Vedbæk.

Medlemmer har mulighed for at deltage i arrangementet enten ved fysisk fremmøde eller online. Der er en begrænsning på 50-55 siddepladser i foredragssalen på centeret, som fyldes op efter først-til-mølle princippet. Man er meget velkommen til at deltage online, såfremt der ikke er siddepladser.

Tilmelding foregår alene ved at skrive til Jørgen Sebens på coach@coaching-inc.com. Angiv venligst om du ønsker at deltage fysisk eller online. Der tilbydes ikke tilmelding via foreningernes hjemmesider. Man bedes endvidere ved tilmelding angive hvilken forening man er medlem af.

Vi glæder os til en spændende aften i Japans tegn sammen med Niels og medlemmer fra de respektive japanske foreninger i Danmark.

Vel mødt!

Del siden på:

Detaljer

Dato:
3 oktober
Tidspunkt:
19:00 - 21:00
Begivenhed Kategorier:
, , , ,

Sted

Tokai University Center
Vedbæk Strandvej 476
Vedbæk, 2950
+ Google Maps
Hjemmeside:
http://www.u-tokai.dk/

Arrangør

For medlemmer af Foreningen Japanske Haver og partner foreninger
Scroll to top
Skip to content