Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Jylland – Havebesøg den 24. august

24 august : 10:30 - 15:00

Denne lørdag lægger vi først turen forbi Vera og Gert Knudsen i Herning, som glæder sig til at byde os velkommen i deres japanske have. En have, som de siger, hvor de til stadighed finder elementer der kan forfines. Haven blev skabt med baggrund i parrets fælles fascination for Acer og japanske haver.

Tilbage i 2007 og 2008 rejste Vera og Gert til Japan, og ud af de skønne oplevelser de fik på rejserne, opstod ønsket om en have med ro og stemning. De oplevede, at den gode stemning kræver forholdsvis store træer, visuel dybde med bakker, vandløb, sten, samt deres elskede sø ned mod huset og ikke mindst den skønne terrasse. Derudover er udestuen blevet et vigtigt element i at sikre en flot udsigt igennem den lange vinter.

Vi fortsætter turen til Elise Søndergaards japanske have, som også ligger i Herning. Elise og hendes mand købte huset tilbage i september 2022. Et vigtigt kriterium for parret ved køb af deres nye hus var, at der var plads til at anlægge en japansk-inspireret have hele vejen rundt om huset. Sidste sommer blev de store sten til haven indkøbt og de fleste af stenene har allerede fundet deres faste plads i haven. Sidenhen er der også anlagt en stor havedam.

Den kommende sommer byder på opsætning af hegn omkring hele grunden, og der skal anlægges stier og køres muldjord ind til terræn. Det er et stort projekt og der mangler en del træer og diverse beplantning. Men det er parrets livsdrøm, og ting tager jo tid, men de glæder sig til det hele. Og som parret siger, en have bliver jo aldrig helt færdig… heldigvis.

Lørdag den 24. august kl. 10.30 til ca. 15.00. Tilmelding nødvendig til Anni – thomasen@nypost.dk

Foto: Vera og Gert Knudsens have i Herning

Foto: Elise Søndergaards have i Herning

 

Del siden på:

Detaljer

Dato:
24 august
Tidspunkt:
10:30 - 15:00
Begivenhed Kategorier:
, , , ,

Arrangør

Arrangement for medlemmer
Scroll to top
Skip to content