Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Foredrag om Sukiya Living og besøg i Tokai Centrets te-hus 9. oktober

09/10/2023 : 17:00 - 18:30

Foredrag om Sukiya Living og besøg i Tokai Centrets te-hus

  1. oktober kl. 17.00 – 18.30

Den 9. oktober byder vi atter velkommen til foredrag, denne gang om Sukiya Living, og vi får en spændende fremvisning af Tokai Centrets te-hus i Vedbæk.

Sukiya stilen indenfor den japanske arkitektur er en traditionel bygnings- og indretningsstil, som er henved 450 år gammel. Oprindeligt blev Sukiya stilen brugt ved etablering af te-huse, og senere blev det også almindeligt, at anvende byggestilen i forhold til privatboliger og restauranter.

Centralt i forståelsen af Sukiya stilen er integrationen mellem japansk havekunst og japansk arkitektur. I en dansk kontekst interesserer vi os således for, hvordan vi kan få integreret vort danske hus og vor ”japanske” have i tråd med det japanske udgangspunkt, at se haven som en del af huset, og som en helhed adskilt fra ”verden uden for”, i stedet for at se haven, som det der er udenfor huset, og dermed separeret fra huset.

Vært og foredragsholder er Jakob Skyt Jensen, som til dagligt er vicedirektør på Tokai Centret. Han er uddannet i japansk ved Københavns Universitet, og er endvidere næstformand i Dansk-Japansk Selskab.

Foredraget foregår i stemningsfulde omgivelser i selve te-huset, og der vil efter foredraget være mulighed for på egen hånd at gå rundt og nyde den smukke have, og også at se dele af te-huset indefra.

Mandag den 9. oktober 2023 kl. 17.00 – 18.30 på Tokai Centret, Vedbæk Strandvej 476.

Tilmelding er nødvendig til: coach@coaching-inc.com, og du bedes ved tilmelding angive hvilken forening du er medlem af.

Vel mødt!

 

Del siden på:

Detaljer

Dato:
09/10/2023
Tidspunkt:
17:00 - 18:30
Begivenhed Kategorier:
, , , ,

Arrangør

For medlemmer af Foreningen Japanske Haver og partner foreninger

Sted

Tokai University Center
Vedbæk Strandvej 476
Vedbæk, 2950
+ Google Maps
Hjemmeside:
http://www.u-tokai.dk/
Scroll to top
Skip to content