Foredrag ved Camilla Nellemann

Den 19. marts 2022 afholdt Foreningen Japanske Haver årets første foredrag med forfatter og forkvinde i Dansk-Japansk Selskab, Camilla Nellemann, som på en levende og engageret måde gav tilhørerne et interessant indblik i sit første møde med Japan. Kulturmødet med Japan kan for mange være svært og vi fik gennem små historier og konkrete oplevelser både indsigt i, hvilke faldgruber det for vesterlændinge er alt for nemt at falde ned i, men også gode råd til hvordan man kan håndtere de vanskelige situationer, og forsøge at styre uden om disse, næste gang man rejser til Japan.


Forfatterens store viden og indsigt i de kulturelle nuancer, man som udlænding kan møde i det japanske samfund – og som hun selv har måtte lære på den hårde måde gennem sine årelange ophold i Japan – kom tilhørerne til gode, og der var ligeledes stor interesse blandt de fremmødte for selv at dele deres egne små historier og erfaringer med at rejse i Japan.
Camilla svarede velvilligt på spørgsmål fra salen, og flere som valgte at købe forfatterens bog fik tilmed indskrevet en personlig hilsen i bogen.


Tak til alle de fremmødte for en god eftermiddag og godt engagement.

Del siden på:
Scroll to top
Skip to content