Vi er på vej ind i den mørke tid, og den 21. oktober inviterede foreningen til en aften med et foredrag om brugen af lys i den japanske have. Foredraget af Annelise Larsen og Carlo Jensen gav mange rigtig gode ideer og tips til, hvordan man kan arbejde med lys i haven – også uden at det kommer til at koste en mindre formue!

Der var samtidig mulighed for at betragte og nyde belysningen i Carlo og Annelises egen have. Dette var blevet udviklet og trimmet i den seneste tid, og resultatet var fantastisk. Brugen af forskellige typer lys, baggrundslys og lyskilder var fint afstemt i forhold til hinanden og gav haven et utrolig flot udtryk.

Det kan kun anbefales, at man begynder at arbejdet med lys i haven, og man vil kunne læse mere om brugen af lys i et kommende nummer af foreningens blad NIWA.