Edokoi Danmark

Edokoi Danmark er Danmarks største specialforretning for ægte japanske Koi karper og haveanlæg med vand. 

Vi har et stort internationalt samarbejde med andre specialister, og vi har gennem mere end 15 år opbygget et tæt kontaktnet i Japan. 

Vi er måske den største importør af koi fra Japan, til både kunder og forhandlere. Det gør os til din perfekte partner når det gælder dine egne japanske koi drømme.

Edokoi har mange års erfaring i at designe og bygge haveanlæg med vand. Fra meget små havedamme til store professionelle haveanlæg.   
 
Uanset hvad dit behov er, så får du den bedste løsning ved at starte med en snak med os om dine planer.

Sydsjællands Havedamscenter

I Sydsjællands havedamscenter finder du alt hvad hjertet begærer til vand i haven! Du kan besøge os i vores butik i Tappernøje, eller via vores online-shop.
Sydsjællands havedamscenter tilbyder kunderne ting, de ikke nødvendigvis finder andre steder, og vi udvider hele tiden sortimentet. Har vi ikke det, du er på udkik efter, så skaffer vi det gerne hjem til dig.
Det er vores mål at sætte kunden først og du får med garanti personlig, professionel og kyndig vejledning.
Vi har desuden mange års erfaring med at designe, opbygge og servicere alle former for havedamme. Har du derfor brug for hjælp til at etablere din havedam, så tilbyder vi dig gerne en serviceaftale. Vi glæder os til at hjælpe dig!

Del siden på: