Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Weekendtur til Nordtyskland, 7-9. maj 2021 (AFLYST)

7 maj - 9 maj

Målet for rejsen er det herlige grønne Ammerland, der er et af de områder i Europa med den største koncentration af planteskoler, parker og haver. Mange af områdets parker og planteskoler har fokus på rhododendron og andre stedsegrønne træer og planter, der er velegnede i den japanske have.

Om pandemien vil, gennemfører Foreningen en tur i området omkring byerne Westerstede og Bad Zwischenahn i en forlænget weekend 9.-11. maj 2021.

I området omkring Westerstede og Bad Zwischenahn planlægger foreningen besøg fra fredag til søndag midt på dagen, der bl.a. omfatter nogle af de mange planteskoler, udflugtsstedet Hobbie Rhododendronpark og planteskole nær Westerstede med mange rhododendronarter inkl. mange gamle buske placeret charmerende blandt store seværdige træer, og Park der Gärten nær Bad Zwischenahn med 45 temahaver (bl.a. Japan-have, have med formede træer og ”Koi-Zen Garten”) og 37 plantesamlinger. Vi vil foreslå at vi overnatter enten i bymidten af Westerstede eller af Bad Zwischenahn, så der er mulighed for nogle fælles måltider og udveksle erfaringer, om der er stemning for det.

De enkelte deltagerne står selv for transport i private biler og for hotelarrangementer. Vi hjælper med ønsker om samkøring og anbefaling af hoteller samt besøg i området Westerstede og Bad Zwischenahn. Foreningen hører gerne jeres behov/ønsker om samkøring og forsøger at bringe interesserede sammen.

Medlemmer, der vil deltage i denne tur bedes venligst informere os herom.. Sig samtidig også til vedrørende jeres eventuelle behov/ønsker for samkøring. Der planlægges et formøde for deltagerne i starten af 2021.

Send besked til formand@niwa.dk

Del siden på:

Detaljer

Start:
7 maj
Slut:
9 maj
Begivenhed Kategori:

Arrangører

Aktivitetsgruppen
For medlemmer af Foreningen Japanske Haver og partner foreninger
Scroll to top
Skip to content