Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Foredrag om rejser til Japan og besøg i De Japanske Haver, 27. august 2022

27 august : 11:00 - 13:00

Foredrag om rejser til Japan og besøg i De Japanske Haver
Lørdag den 27. august kl. 11.00 – 13.00

Den 27. august byder vi velkommen til et foredrag om rejser til Japan, arrangeret i fællesskab af Dansk-Japansk Selskab og Foreningen Japanske Haver. Dagen byder på tre indlæg om emnet, og der bliver god lejlighed til at stille spørgsmål undervejs.

Efter at have arrangeret ture til Kyoto gennem de sidste 14 år, fortæller Peter Dalsgaard fra De Japanske Haver om, hvordan man kan opleve de japanske haver, templer og kulturen i Japans gamle hovedstad og rundt om i Japan. Peter ynder at vise “sit” Japan frem og de steder, der ikke nødvendigvis er beskrevet i turistbøgerne.

Annelise Larsen, medlem af Dansk-Japansk Selskab og Foreningen Japanske Haver, vil på baggrund af mange rejser til Japan, fortælle om sine erfaringer. Specielt med fokus på at rejse på egen hånd til både berømte og mindre kendte steder på Honshu, Kyushu og Hokkaido.

Niels Teglbjærg Clausen, som har beskæftiget sig med Japan i mere end 50 år, og som vil fortælle om sin blog ”japan-tips.dk”, der giver gode råd til dem, der gerne vil rejse i Japan på egen hånd. Niels vil forklare baggrunden for bloggens tilblivelse og gennem eksempler vise, hvordan den bruges.

Deltagelse i arrangementet er en god mulighed for samtidig at besøge de flotte japanske haver i Broby, og medlemmer af Dansk-Japansk Selskab og Foreningen Japanske Haver tilbydes derfor hele arrangementet til en reduceret entrépris på 65 kr. Betaling sker ved ankomsten til De Japanske Haver. Efterfølgende frokost er ikke inkluderet i prisen, men det vil være muligt selv at booke bord i restauranten og bestille mad i forvejen ved at skrive til info@dejapanskehaver.dk.

Lørdag den 27. august 2022 kl. 11.00 i De Japanske Haver, Broby.
Tilmelding er nødvendig til: per@andersen1.dk.

Del siden på:

Detaljer

Dato:
27 august
Tidspunkt:
11:00 - 13:00
Begivenhed Kategorier:
,

Sted

De Japanske Haver
Vøjstrupvej 43
Broby, 5672 Danmark
+ Google Maps

Arrangører

Aktivitetsgruppen
Arrangement for medlemmer
Scroll to top
Skip to content