Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Medlemsmøde, 13. august 2022

13 august : 13:00 - 15:00

Medlemsmøde den 13. august kl. 13.00 i Brøndby

Bogudgivelse

Foreningens nye bog, ”Japanske haver i Danmark” udgives officielt den 13. august, og den vil blive præsenteret og uddelt til alle deltagere ved foreningens medlemsmøde i Brøndby samme dag (en bog per medlemskab).

Strategiplan

Som formanden redegjorde for på foreningens generalforsamling den 30. april, har bestyrelsen det seneste år arbejdet på en ny strategiplan. Den vil vi gerne orientere om og drøfte med foreningens medlemmer.

Vi startede med et fællesmøde med medlemmer af bestyrelsen og aktivitetsgruppen. Her blev det besluttet at nedsætte tre arbejdsgrupper, der skulle udarbejde tre analyser, henholdsvis en Intern Analyse, en Ekstern Analyse, og en Kreativ Analyse. Hen over efterår og vinter har grupperne arbejdet med den foreliggende opgave. Grupperne konkluderede deres arbejde i konkrete skriftlige analyser.

Bestyrelsen konkluderede på et bestyrelsesmøde, at de fremkomne resultater pegede i samme retning, hvorfor bestyrelsen bad bestyrelsesmedlemmerne Jørgen Sebens og Peter Schou, der var ansvarlige for udarbejdelsen af den Interne Analyse, om at udarbejde og præsentere et samlet udkast til en ny strategiplan for foreningen.

Deres forslag til en ny strategiplan for foreningen blev præsenteret og drøftet på det seneste bestyrelsesmøde i juni. Konkret indeholder forslaget nye strategiske initiativer, samt et ønske om at indkalde til et medlemsmøde, hvor strategiplanen for det første kan diskuteres, og for det andet giver mulighed for yderligere indspark fra foreningens medlemmer, så alle har mulighed for at blive hørt og inddraget.

Den nye strategiplan blev præsenteret for bestyrelsen under mottoet ”En forening FOR alle, MED alle og VED alle”. Bestyrelsen vedtog forslaget. Det blev i forslaget understreget, at uden en indsats fra alle medlemmer, kan en opretholdelse af det hidtidige niveau for en forening af vor størrelse, blive vanskelig. Vi håber derfor, at så mange medlemmer som muligt har mulighed for at møde op og være med til at forme foreningens fremtid.

På vegne af bestyrelsen, Jørgen Sebens og Peter Schou.

Tilmelding er nødvendig til: per@andersen1.dk

Tidspunkt: 13. sugust 2022 kl. 13.00 til ca. 15.00

Sted: Kulturhuset Kilden, Nygårds Plads 31, 2605 Brøndby

 

 

Del siden på:

Detaljer

Dato:
13 august
Tidspunkt:
13:00 - 15:00
Begivenhed Kategori:

Sted

Kulturhuset Kilden
Nygårds Plads 31
Brøndby, 2605
+ Google Maps

Arrangører

Aktivitetsgruppen
Arrangement for medlemmer
Scroll to top
Skip to content