Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Japans Kejserdømme i nutiden

12/06/2019 : 19:00 - 21:00

Journalist Asger Røjle Christensen er ankermand for en spændende aften i Dansk-Japansk Selskab, når vi lytter til fortællingen om kejserdømmet i nutiden.

Den 1. maj 2019 fik Japan ny kejser. På grund af sin fremskredne alder havde kejser Akihito, efter stor debat, fået lov til at gå på pension, og kronprins Naruhito blev Japans 126. kejser. Beretningen om kejseren, kejserfamilien og kejserdømmet er en fascinerende fortælling om nogle afgørende skift i Japans historie. I anledning af tronskiftet udsender Turbine en fængende og letlæst bog af Asger Røjle Christensen. Bogen vil bredt og nøgternt gennemgå kejserdømmets historie og forklare, hvorfor det på baggrund af verdenskrigen aldrig kan blive så upolitisk en institution, som et europæisk kongedømme er. Men den vil samtidig vise, hvordan den afgående kejser Akihito i de sidste tredive år har gjort en formidabel indsats for at bringe det japanske kejserdømme ind i nutiden.

Tidspunkt
Onsdag den 12. juni 2019 kl. 19:00 -21:00.

Sted
Asia House, India Kaj 16, 2100 København Ø.

Tilmelding
Af hensyn til de praktiske forberedelser beder vi om tilmelding til foredraget til kontakt@dansk-japanskselskab.dk. Husk at anføre, at du kommer fra Foreningen Japanske Haver.

Arrangementet er gratis for medlemmer af Foreningen Japanske Haver.

Den nye bog til rabatpris
Asger Røjles nye bog “Tenno Japans kejserdømme i nutiden” tilbydes under mødet til en favørpris 150,- kr. Skriv gerne i din tilmelding, hvis du har interesse i at købe bogen.

Lodtrækning og gavekort
Et gavekort skænket af Sticks’n’Sushi til en værdi af 500,- kr udloddes til en vinder blandt publikum.

Transport
Bus 26 kører lige til døren. Der er knapt 10 minutters gang fra Østerport S-station. I området bag Asia House er der parkeringspladser med betaling via automater, EasyPark og lignende.

Del siden på:

Detaljer

Dato:
12/06/2019
Tidspunkt:
19:00 - 21:00
Begivenhed Kategori:

Sted

Asia House
India Kaj 16
København Ø, 2100 Danmark
+ Google Maps

Arrangør

Dansk Japansk Selskab
Hjemmeside:
http://www.dansk-japanskselskab.dk
Scroll to top
Skip to content