Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Foredrag om rejser til Japan 23. november

23 november : 19:00 - 21:00

Japan-rejser

Foredrag om rejser til Japan

den 23. november kl. 19.00 – 21.00

Den 23. november byder vi velkommen til foredrag om rejser til Japan, arrangeret i fællesskab af Dansk-Japansk Selskab og Foreningen Japanske Haver. Tokai Centret danner denne aften den stemningsfulde ramme for en række forskellige indgangsvinkler til det at rejse på egen hånd i Japan.

Bemærk! Idet arrangementet foregår på Tokai Centret er der mulighed for enten at deltage ved fysisk fremmøde eller ved online deltagelse. Se nedenfor hvordan du tilmelder dig arrangementet, henholdsvis fysisk og online.

Aftenen byder på tre indlæg om emnet, og der bliver god lejlighed til at stille spørgsmål undervejs.

Efter at have arrangeret ture til Kyoto gennem de sidste 30 år, fortæller Peter Dalsgaard fra De Japanske Haver om, hvordan man kan opleve de japanske haver, templer og kulturen i Japans gamle hovedstad og rundt om i Japan. Peter ynder at vise “sit” Japan frem og de steder, der ikke nødvendigvis er beskrevet i turistbøgerne.

Annelise Larsen, medlem af Dansk-Japansk Selskab og Foreningen Japanske Haver, vil på baggrund af mange rejser til Japan, fortælle om sine erfaringer. Specielt med fokus på at rejse på egen hånd til både berømte og mindre kendte steder på Honshu, Kyushu og Hokkaido.

Niels Teglbjærg Clausen, som har beskæftiget sig med Japan i mere end 50 år, vil fortælle om sin blog ”japan-tips.dk”, der giver gode råd til dem, der gerne vil rejse i Japan på egen hånd. Niels vil forklare baggrunden for bloggens tilblivelse og gennem eksempler vise, hvordan den bruges.

 

Arrangementet foregår onsdag den 23. november 2022 kl. 19.00 i Tokai Centret, Vedbæk Strandvej 476, 2950 Vedbæk.

Deltagelse ved fysisk fremmøde kræver tilmelding til: per@andersen1.dk

Ved online deltagelse bedes du tilmelde dig arrangementet via dette link: https://us06web.zoom.us/meeting/register/tZIvdOiorD8oHNHOLE1iF72WKQQ406D_RYYV

Vi beder dig ved tilmelding angive hvilken forening du er medlem af.

 

Del siden på:

Detaljer

Dato:
23 november
Tidspunkt:
19:00 - 21:00
Begivenhed Kategorier:
,

Sted

Tokai University Center
Vedbæk Strandvej 476
Vedbæk, 2950
+ Google Maps
Hjemmeside:
http://www.u-tokai.dk/

Arrangører

Dansk Japansk Selskab
Arrangement for medlemmer
Scroll to top
Skip to content