Foreningens samarbejde med Haveselskabet resulterede bl.a. i, at deres Århus-afdeling den 27. maj var på besøg hos en af foreningens haver ved Skanderborg. Der kom godt 20 deltagere til dette arrangement, som viste foreningen (og japanske haver) fra sin bedste side.

Deltagerne fra Haveselskabet - hvoraf nogle selv arbejder med japanske haver - var meget tilfredse med besøget i den flotte have. Deres formand meldte tilbage efter besøget, at det "gik rigtig godt, og deltagerne fik nogle meget fine oplevelser med hjem. Værterne fortalte meget levende om haven, og om deres oplevelser i Japan. Ud over en rigtig dejlig haveoplevelse, fik vi også en meget engageret og levende forklaring på det essentielle ved en japansk have. De var meget gæstfrie." Wendy Hobolt.