Den 21. april afholdt foreningen sin årlige generalforsamling. Inden generalforsamlingen var der lejlighed til at besøge to inspirerende haver.

Første have var en stor have på 5.000 m2 ned til Vejlesø, der udnyttede både vandet, området og de japanske elementer til et fantastisk parklignende design.

De omkring 25 deltagere var fulde af begejstring over den smukke have, der ikke blev mindre smuk af et dejligt solskin.

Den anden have var en helt anden type - en sandhave, der ligeledes i den dejlige forårsdag var særdeles velegnet til sit formål: At sidde ned og lade roen falde over en.

De to haver var meget forskellige, men begge på deres måde inspirerende for de medlemmer, der deltog i denne del af arrangementet.

Efterfølgende blev generalforsamlingen afholdt i Farum, og referat herfra vil blive offentliggjort på hjemmesidens medlemsdel samt i bladet NIWA nummer 3.

Efter generalforsamling holdt Aliza Stern en introduktion til Ikebana, kunsten at lave blomsterdekoration. Tre utrolig flotte kompositioner blev skabt - og det så helt enkelt ud, men det enkle kan være det sværeste. Dekorationerne blev anvendt på bordet, hvor deltagerne efterfølgende hyggede sig over middagen.