Udsalg af japansk interiør, granitlamper og planter fra privat have i Ballerup, torsdag den 23 maj, kl 18.00

De sidste 30 år har havens ejere været tiltrukket af Japan, og har til stadighed udviklet denne interesse både privat og gennem et mangeårig medlemskab af foreningen. Ude og inde områderne fremstår meget japanske så besøgende vil opleve den eftertragtede sukiya living.

Parret har besluttet at sælge huset og flytte til noget mindre, indenfor en overskuelig fremtid.

Foreningens medlemmer tilbydes derfor nu som de første, at købe nogle af de mange effekter og planter som er samlet gennem de mange år.

I haven er der bl.a. en stor mængde granitlamper i forskellige størrelser, jernlamper, vandsten, pyntesten og mange sirligt klippede planter. Indenfor er der en større samling af interiør, lamper, vaser, møbler, skoji  skydedør, ophæng osv.

Af hensyn til arrangementets afvikling, tilmeld dig da venligst senest den 21. maj til Gerda Møller:
Gerdamoller80@gmail.com
Deltagerantallet er begrænset og tildeles efter “først til mølle”.

Du vil nogle dage forinden modtage en mail med addressen i Ballerup.