Her på siden finder du anmeldelser af leverandører af fisk, udstyr og materialer til vand og bassin i datoorden.

Koisan / Koi Consult, Slagelse

5,0 rating
14/07/2020

Uden tvivl blandt Europas absolut bedste i koi-branchen. Dette gælder både fisk, foder, anlægning af damme og filteranlæg m.v. Stor erfaring og viden. Fin service, hvis du får problemer og rigtig god hjælp, hvis dine koier f.eks. bliver ramt at sygdom. Ikke tilfældigt, at flere udenlandske koi-dommere køber fisk hos Koisan!

Ole Hendriksen

Koi import, Børkop

4,0 rating
25/05/2020

da jeg gik med overvejelser omkring anlæg af sø fik jeg god rådgivning af Klaus både ved indkøb af rør, pumper, vortex anlæg samt montage, senere også reserveventiler og pumper. Jeg synes selv at det er velfungerende med klart vand og fisk der trives. jeg tror det er mere end 5 år siden jeg har mistet en fisk

Gert Knudsen

Vandtilbehør fra Superkoi

4,0 rating
15/04/2020

Superkoi ved Roskilde har et stort udvalg, og har som regel har de alt, hvad jeg har brug for. Har netop købt noget klæbemasse til justering af bassinkant, bassinstart, algefjerner, net m.v. Altid supergod og venlig betjening.

Per Andersen
Del siden på: