En gang om året inviterer Foreningen Japanske Haver til et åbent hus arrangement, hvor alle er velkomne – både medlemmer af foreningen og dem, der blot er nysgerrig på, hvad japanske haver handler om.

I år løb arrangementet af stablen den 18. august hos Jagro Anlæg i Farum, hvor 25 nysgerrige og interesserede deltog.

Der blev startet med et kaffebord, hvor Per Andersen fortalte lidt om japanske haver, og hvad dette begreb dækker over. Desuden fortalte han lidt om de forskellige havetyper og knyttede det an til Bo’s have, som deltagerne efterfølgende fik rig mulighed for at gå rundt og betragte.

Både under kaffen og rundt i haven gik snakken på tværs af deltagerne, der fik mange råd, og Bo svarede på mange gode spørgsmål.

Det blev en god dag, hvor nye interesserede fik mulighed for at få mere at vide om japanske haver, og hvor alle typer af interesserede fik mulighed for at snakke sammen og snakke med medlemmer af vores forening. Det endte også med, at vi kunne byde flere nye medlemmer af foreningen velkommen.